Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τους 170 εκ. followers στο Instagram με μπούστο που «βγάζει» μάτι - celebs.gr

Breaking

Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τους 170 εκ. followers στο Instagram με μπούστο που «βγάζει» μάτι

featured image

«Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω» θα μπορούσε να τραγουδάει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είδε τους followers της στο Instagram να φτάνουν τους 170 εκ. εντυπωσιακό νούμερο σε κάθε περίπτωση, που αποδεικνύει και πόσο ισχυρή είναι στο «χρηματιστήριο» των social media η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, με ρίζες από την Αρμενία.

Βέβαια, η Κιμ δεν έβαλε στο ραδιόφωνό της να παίζει το τραγούδι του Θάνου Καλλίρη για τη «γιορτή» αυτή, αλλά είπε να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο. Και δεν ήταν άλλος από μία σέξι ανάρτησή της στο Instagram, από αυτές που έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους.


Έτσι, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών, όπου φοράει ένα στενό μίνι φόρεμα, που αναδεικνύει τις πληθωρικές της καμπύλες και το εκρηκτικό της μπούστο. Το «δώρο» της ενθουσίασε τους followers της που έσπευσαν να της χαρίσουν απλόχερα το like τους, αλλά και να σχολιάσουν σχετικά.

Ανάμεσά τους και η αδελφή της, Κόρτνεϊ  «πλακώθηκαν» στο ξύλο πρόσφατα(ναι, αυτή με την οποία ) η οποία ζήλεψε το σέξι φόρεμα και της ζήτησε δημοσίως να της το δανείσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

170 million WOW I love you guys all so much!💚💛🧡❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 13 Μάι, 2020 στις 10:50 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/h-kim-karntasian-giortase-tous-170-ek-followers-sto-instagram-me-mpousto-pou-bgazei-mati/