Ξάνθη: Εκτός κινδύνου ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος με τους 4 νεκρούς – Έμαθε για τον θάνατο των φίλων του - celebs.gr

Breaking

Ξάνθη: Εκτός κινδύνου ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος με τους 4 νεκρούς – Έμαθε για τον θάνατο των φίλων του


 Διέφυγε τον κίνδυνο ο 22χρονος ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες στην Ξάνθη στο οποίο έχασαν τη ζωή τους άλλα τέσσερα νεαρά άτομα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, από 22 έως 28 ετών.

Οι νέοι πήγαιναν για μπάνιο νωρίς χθες το πρωί μετά από νυχτερινή διασκέδαση όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με λεωφορείο. Ο νεαρός που επέζησε κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα.

Ο νεαρός ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά σε σοβαρή κατάσταση. Ωστόσο έδωσε την δική του μάχη για αρκετές ώρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι καλύτερα στην υγεία του και εκτός κινδύνου. Στο πλευρό του βρίσκεται ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το σοκ από την απώλεια των τεσσάρων φίλων του για την οποία έχει ενημερωθεί.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 εργαζόμενοι που επέστρεφαν από βάρδια. Δύο από τους επιβάτες του λεωφορείου εξακολουθούν να νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.