Ψυχικό: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του τοπογράφου - celebs.gr

Breaking

Ψυχικό: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του τοπογράφου

 Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασε στις 10 σήμερα το πρωί ο 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού Παναγιώτη Στάθη μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό.

Παρά τα επιβαρυντικά στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 44χρονος, μέχρι στιγμής, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες από την μεταφορά του στα δικαστήρια:


Τι θα υποστηρίξει – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να υποστηρίξει ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο από τα δύο όπλα της δολοφονίας, ούτε και κάποιο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει το συμβόλαιο θανάτου, που του αποδίδουν ότι εκτέλεσε.

Οι Αρχές εστιάζουν στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, ενώ παράλληλα ανοίγουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 44χρονου. Παράλληλα, στα εργαστήρια της Αστυνομίας ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του.

Η έρευνα για τον ηθικό αυτουργό

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού, που έδωσε την εντολή στον δράστη. Στο πλαίσιο αυτό, τα στοιχεία που συγκεντρώνονται διαβιβάζονται στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη με παραγγελία της προς τον αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και Πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζητά να πραγματοποιηθεί έρευνα για το οργανωμένο έγκλημα στη Μύκονο αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.