Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος - celebs.gr

Breaking

Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος


 Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram δείχνοντας το πρησμένο πρόσωπό  του και σχολίασε:  «Στον δρόμο για το νοσοκομείο. Ξανά και ξανά, που λέει και η Βίσση. Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι».

Σε δεύτερη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, ο σχεδιαστής ανέφερε:  «Αφού μου εισήγαγαν την ενδοφλέβια αντιβίωση φεύγω και ελπίζω να τελείωσε εδώ» έγραψε φεύγοντας από το νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος, και πρόσθεσε:

«Τελικά τι; Συνωμοσιολογία εμβολίων; Η κόκκινη σκόνη; Που αναπνεύσαμε όλοι! Τα υπολείμματα απόβλητα βομβών από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που ταξίδεψαν με τη σκόνη; Η απανωτή ασφυχτική ζέστη, που είναι σε συνέχεια; Και κρατά ακράδαντη! Εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο καλοκαίρι ΠΟΤΕ! Ούτε τόσες αλλεργίες – θανάτους και αυτοάνοσα που συμβαίνουν καθημερινά!» Σε επόμενο story του μέσα από το νοσοκομείο ο ίδιος σχολίασε: «Φαντάσου και να μην ήμουν το “τυχερό” ζώδιο του μήνα…», καταγράφοντας τον χώρο όπου νοσηλευόταν.