Καθώς πλησιάζουν τα 77α γενέθλιά της, η αξία της Καμίλα αναγνωρίζεται περισσότερο από ποτέ, σημειώνει ένας κορυφαίος ειδικός σε βασιλικά θέματα.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας και πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, δήλωσε, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror: «Νομίζω ότι εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει τόσο πολύ ο άνδρας που αγαπά να είναι περήφανος γι’ αυτήν».

«Αλλά επίσης πρέπει να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση που έχει κερδίσει ευρεία αποδοχή – ακόμη και στοργή – από ένα κοινό που κάποτε συσπειρώθηκε εναντίον της και τη θεωρούσε “αντροχωρίστρα” που διέλυσε ένα γάμο και την “άλλη γυναίκα” που έκανε την πριγκίπισσα Νταϊάνα τόσο δυστυχισμένη. Νομίζω ότι η Νταϊάνα είχε απόλυτο δίκιο όταν μου είχε πει ότι η Καμίλα ήταν “πιστή” και ότι η αγάπη του Καρόλου για την Καμίλα ήταν ισχυρότερη από οποιονδήποτε γάμο θα μπορούσε ποτέ να κάνει».

Η βασιλική ειδικός είπε στο OK! ότι η αφοσίωση της βασίλισσας Καμίλα οφειλόταν κατά πολλούς τρόπους στη στενή της σχέση με τον βασιλιά Κάρολο. «Είναι, άλλωστε, μια γυναίκα που δεν χρειάστηκε ποτέ να αφοσιωθεί σε μια σταθερή καριέρα ή σε ένα καθημερινό ωράριο εργασίας. Τους τελευταίους μήνες έχει επωμιστεί έναν απότομα αυξημένο φόρτο εργασίας και ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης και δείχνει υπέροχη σε αυτό».