
Ανακαλύψτε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μετατρέψετε και τα πιο δύσκολα κομμάτια κρέατος σε τρυφερά και ζουμερά γεύματα.
Το ερώτημα της τρυφερότητας του κρέατος είναι ένα κοινό πρόβλημα που συχνά μας απασχολεί, ειδικά όταν βρισκόμαστε απέναντι σε σκληρά κομμάτια.
Πάρτε για παράδειγμα τη σπάλα, το νουά, το κότσι, τα μάγουλα, τον σβέρκο και το στήθος του μοσχαριού. Αυτά τα μέρη μπορεί να είναι σφιχτά, αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία και χειρισμό, μπορούν να γίνουν ακόμα πιο νόστιμα και ζουμερά από τα πιο απαιτητικά κομμάτια.
Ένας βασικός κανόνας που πρέπει να θυμόμαστε είναι να κόβουμε το κρέας πάντα διαγώνια προς τις ίνες. Αυτή η μέθοδος μειώνει το μήκος των μυϊκών ινών, κάνοντας έτσι τις μπουκιές πιο τρυφερές. Ας δούμε τώρα τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιτύχουμε την επιθυμητή τρυφερότητα στο κρέας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr






